logo Gelukkige Mama's

De Gelukkige Mama's Collectie:  De ultieme START voor EEN GELUKKIGER MOEDERBESTAAN & GEZIN!

3 simpele methoden om genegenheid en intimiteit terug te brengen in je relatie
Een 3 stappen methode om genegenheid & intimiteit terug te brengen in je relatie, nadat die bekoeld is...

Je relatie redden?

Met deze E-cursus kom je erachter welke 3 gedragspatronen genegenheid en intimiteit in jouw relatie in de weg staan. Als je die patronen kunt doorbreken, heb je de eerste stap gemaakt naar meer harmonie en liefde in je relatie. 


Wat andere kopers van Gelukkige Mama's producten zeggen:

Veel aha-momenten...

Het is eigenlijk heel simpel en logisch en toch zien we het makkelijk over het hoofd. Ik heb me ook schuldig gemaakt aan gedragspatroon nummer 1 uit de mini-cursus. Het was wel even hard om de waarheid te horen. Maar het heeft mijn relatie zeker verbeterd! 

24 dingen die gelukkige stellen anders doen
De handleiding om een duurzame en gelukkigere relatie te creëren..

Is jouw relatie 'the real deal'?

Met het boek 24 dingen die gelukkige stellen anders doen ontdek je waar de zwakke plekken in jouw relatie zitten. Evalueer en los ze op om die duurzame en gelukkigere relatie te ontwikkelen.


Hij is veel vriendelijker nu...

Ik heb echt genoten van je boek!  Ik heb heel wat dingen kunnen leren van wat Gelukkige Stellen doen ;-) Ik merk ook dat de reacties van mijn vriend veel vriendelijker zijn nu. 

Ontdek welke 5 belangrijkste beperkende overtuigingen jouw leven saboteren!

Leer in 7 stappen jouw belemmerende overtuigingen elimineren.

Waar komen beperkende overtuigingen vandaan? Hoe weet je of ze echt onjuist zijn? Wat voor impact hebben ze op je leven? En... hoe verwijder je ze uit jouw hoofd, zodat je je leven kunt verbeteren.

NU inclusief WERKBOEK! ​


Ik kwam mezelf wel tegen!...

Ik ben blij dat ik de mini-cursus over belemmerende overtuigingen heb gevolgd. Maar ik kwam mezelf wel tegen zeg! Ik denk dat veel mensen gewoon niet in de gaten hebben, hoeveel belemmerende gedachten ze met zich meedragen iedere dag. Echt erg. 

101 simpele life hacks die van jou een gelukkigere mama maken
Ontdek 101 Simpele Life Hacks die jouw leven weer in balans brengen!

Implementeer elke week 1 Life Hack voor meer balans in je leven op elk gebied

Iedere moeder heeft het druk, ieder gezin heeft zijn moeilijkheden en elke relatie zijn up and downs. Maar als je jezelf de juiste patronen aanleert, kun je een leven in balans creëren. Start stap voor stap met deze 101 Simpele Life Hacks!