Verlang Jij ernaar om Naast Moeder ook Ondernemer te Zijn? Maar Komt er Telkens Weer 'Iets' Tussen?

"Met de Gratis Succes Test Ontdek Je Binnen 3 Minuten wat de Dieperliggende Oorzaak van Jouw Probleem is" 

Wat Mis jij ?

Een Plan?

Word je gek van alle opties en zie je door de bomen het bos niet meer? 

Krijg meer overzicht over wat je nodig hebt met de Gelukkige Mama's 'E-cursus voor Startende Lifestyle Entrepreneurs' 

Ondersteuning?

Kunnen ondernemen is heerlijk, maar soms wil je gillend de haren uit je hoofd trekken omdat je verlangt naar een beetje 'no nonsense' feedback...

Join onze besloten 'Gelukkige Mama's FB Lifestyle Groep' & ontdek een enthousiaste groep moeders die jou begrijpen!

Balans & Structuur?

 Als ondernemende mama is het nog pittiger alle ballen omhoog te houden en gedaan te krijgen wat je wil...  

Met de 'Gelukkige Mama's Dag Planner' creëer je laser focus én doe je meer zonder je gezin tekort te doen!

"Ik geloof dat moeders die de kans krijgen hun passie uit te dragen, automatisch veel meer geluk uitstralen naar de mensen om hen heen!" 

Esther Zoetmulder maker van Gelukkige Mama's & de Gelukkige Mama's Lifestyle Planner

Als je bent zoals de meeste moeders, ( en ik...) dan heb je het druk... ongeacht of je nu ondernemer bent, parttime werkt of thuis het hele reilen en zeilen van het huishouden regelt. Je doet je uiterste best om iedereen die liefde en aandacht te geven die jij denkt dat ze nodig hebben. Je draait doorgaans 2x zoveel uren als een fulltime topmanager.

Het moederschap is een prachtig geschenk en elke dag weer spannend. Maar ondanks de grappige en lieve anekdotes die we iedere dag weer tegenkomen, is het soms gewoonweg zwaar! Misschien zelfs wel wat pittiger dan je je in eerste instantie had voorgesteld? 

Als je ondernemer bent, weet je dat het heerlijk is de vrijheid te hebben om je eigen ding te doen. Maar zeker als startende ondernemer is er gewoon zoveel te doen en om over na te denken dat er zo weinig tijd lijkt over te blijven; dingen blijven liggen.  Daarnaast heb je ook echt tijd nodig om even alleen en er voor jezelf te kunnen zijn... Misschien herken jij jezelf wel in dit bericht dat ik een paar jaar terug aan een vriendin stuurde?


Begrijp me niet verkeerd... ik geniet er juist van dat ik naast het ondernemen thuis voor de kids kan zorgen. Maar soms voel ik me zo overspoeld door alles.  Zeker als ik de hele dag van hot naar her ben gereden en verder weinig aan mijn werk heb kunnen doen. Ik denk dat mijn vriend het dan vervelend vindt dat ik 's avonds geen fut meer heb, terwijl ik juist het gevoel heb dat ik helemaal niet meer aan mezelf toekom. Tot overmaat van ramp voel ik me er ook nog eens schuldig over. 

Misschien herken je jezelf ook in de onderstaande punten? 

  • " Je wilt je talenten benutten, maar heb geen idee hoe je daar een business van kunt maken..."
  • " Je voelt dat er veel meer uit het leven te halen is, maar twijfelt of het wel voor jou is weggelegd.
  • " Je verlangt naar innerlijke rust en harmonie om je heen, maar het is juist een chaos"
  • "Je voelt je overspoeld met 'taken' en weet niet hoe je die tijd voor jezelf kan inbouwen die je echt nodig heb."
  • " Je wilt dolgraag ondernemen, maar er komt telkens iets tussen en je hebt geen overzicht meer...

Je bent niet de enige! De meeste startende ondernemers hebben hier last van. Ik had dat in ieder geval wel... Het zijn problemen die onze levensvreugde inperken. Maar er zijn wel degelijk oplossingen voor. Als je jezelf de juiste systemen kunt aanleren en de verkeerde systemen kunt afleren, valt alles op zijn plek.

 Gelukkige Mama's is ontstaan om jou als startende ondernemende moeder dagelijks te ondersteunen met inspiratie om je te kunnen ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen op het gebied van ondernemen maar ook in je gezinsleven. Op je eigen tempo.

Op het Gelukkige Mama's Lifestyle blog  vind je handige blogartikelen en in de (gratis) besloten FB Lifestyle Groep kun je brainstormen met mij en andere moeders die hun passie en droom willen uitvoeren, elkaar feedback geven en jou begrijpen omdat ze tegen diezelfde dingen aan lopen.

Daaruit is Gelukkige Mama's Lifestyle Plan ontstaan; een Online Platform met Coaching Modulen voor moeders die graag willen ondernemen vanuit hun creativiteit.

Alle Coaching Modulen zijn dynamisch en worden naar vraag en interesse ontwikkeld. 

Mijn missie is zoveel mogelijk moeders balans & puur geluk te laten ervaren zodat ze hun dromen kunnen waarmaken en geluk kunnen uitstralen naar de belangrijkste personen in hun leven.  Zo creëren we met zijn allen een fijnere wereld!

Start nu alvast met deze fijne blogartikelen, of de ebooks en prachtige quotes! Wil je een stapje verder gaan, download dan de Gelukkige Mama's Dag Planner of volg één van de modulen van het Gelukkige Mama's Lifestyle Plan.