Welkom! Blij dat je er bent!

Welkom!  Fijn je te zien... Ik ben Esther Zoetmulder, de oprichter en beheerder van Gelukkige Mama's Business & Lifestyle Coaching. Wilde je meer over mij en het ontstaan van Gelukkige Mama's weten, lees dan hieronder verder.  Zo niet, dan hoop ik dat je een onderwerp uit de menubalk hierboven kiest en veel plezier zult beleven aan alles dat Gelukkige Mama's  jou te bieden heeft!

Voor wie is Gelukkige Mama's Business & Lifestyle Coaching?

Gelukkige Mama's is een online platform voor moeders die een online bedrijf willen starten vanuit hun passie of expertise. Of voor beginnende ondernemende moeders die ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van succesvol online ondernemen. Door middel van de Gelukkige Mama's Business & Lifestyle Workshops & 1 op 1 Coaching kunnen zij hun leven zo inrichten dat ze meer voldoening, meer inkomsten, een betere werk/privébalans en meer tijd voor hun gezin overhouden. 

Daarnaast hoort er bij deze website een Gratis Besloten Business & Lifestyle FB Groep, die je hier vindt.

Wat vind je op deze website?

Twee tot drie keer per week verschijnt er op deze website een nieuw blogartikel op het gebied van: online ondernemen, effectiever werken en ondernemen en balans binnen het gezin en je onderneming. 

Je kunt er de (gratis) specifieke " Ontdek in 3 Stappen Mijn Unieke Bedrijfsidee" Blueprint downloaden ( in de menubalk onder gratis tools & training) die je verder op weg helpt om jouw unieke en ideale online bedrijfsidee te onderzoeken. Zo kom je er ook achter of jouw bedrijfsidee de potentie heeft om er geld mee te verdienen.  Verder vind je er diverse (gratis) planners ( zie de menubalk onder gratis tools & training) waarmee je de nodige structuur in je leven kunt brengen.  

De bedoeling is om daarnaast elke dag een mooie en inspirerende ondernemers quote te plaatsen om je een goed gevoel over jezelf en wat je aan het doen bent. Deze mag je downloaden en delen of opslaan. 

Wat houden de Gelukkige Mama's Business Workshops in?

De online workshops worden naar behoefte ontwikkeld en zijn online te volgen via het ledenplatform. Het gaat om beginner workshops en meer 'advanced' workshops. Onderwerpen als; 'Hoe zet ik een professionele wordpress website op voor mijn online bedrijf' of ' Hoe word ik een MeesterBlogger zodat mijn blogs worden gelezen en gevonden' en 'Hoe maak ik een betaald product & een betaalpagina'.

Wil meer specifieke ondersteuning dan kun je de optie 1 op 1 coaching kiezen. 

Ben je er (nog niet helemaal) klaar voor om je online bedrijf te starten? Sluit je dan aan bij de Besloten Business & Lifestyle Gelukkige Mama's FB Groep en doe inspiratie op.

Wie is Esther en wat heb ik zoal gedaan?

Ik begrijp dat je na het lezen van deze tekst je wellicht afvraagt wie Esther eigenlijk is. Waar ik vandaan kom en wat voor studies ik op zak heb.

Ik heb rechten en journalistiek gestudeerd, heb een boek geschreven, ben eindredacteur en coördinator en al jaren ondernemer. Verder ben ik inmiddels gecertificeerd assertiviteit coach en heb jaren ervaring op het gebied van online ondernemen. Ik ben zeg maar door schade en schande wijs geworden zoals de meeste online ondernemers. Vallen en opstaan... 

Maar bovenal ben ik eigenlijk een gewone, introverte vrouw die een behoorlijk aantal ongewone keuzes en stappen maakte in het leven. Sommige keuzes maakte ik zonder bewust na te denken en te beseffen dat ik me eigenlijk meer mee liet voeren in de dromen van een ander, of deed wat ik dacht dat anderen vonden dat juist was. Andere keuzes maakte ik juist heel bewust en ze pakten niet altijd uit zoals ik had gehoopt. Ik ben ver gekomen en heb ook velen pijnlijke en soms onherstelbare fouten gemaakt. Toch zijn het juist de laatsten die me wijzer maakten over het ervaren van een gelukkig leven. Vanuit mijn passie ondernemen is daar een van.

Wat doe ik nu?

Gelukkige mama van zora

Ik ben er vooral trots op de Gelukkige Mama van Zora (12) en Twan (10) te zijn en dat ik er voor hen mag zijn. Net als iedere (rechtgeaarde) moeder ter wereld streef ik ernaar hen met onvoorwaardelijke liefde en op een positieve manier op te voeden, zodat ze mooie, verantwoordelijke en zelfstandige mensen kunnen zijn.

gelukkige mama van twan

In het dagelijks leven werk ik vanuit mijn kantoor aan huis als schrijfster, eindredacteur en coördinator van diverse media en als online ondernemer. Gelukkige Mama's Business & Lifestyle Coaching is mijn derde baby en mijn passie.

In 2002 verruilde ik Nederland voor Suriname, het land waar ik het boek Emigreren naar Suriname en een reisgids voor schreef. En inmiddels is ons gezinsavontuur zich verder aan het uitbreiden naar het prachtige eiland Curaçao, waar we vorig jaar een huisje kochten.

Hoe werd jouw Gelukkige Mama's baby geboren?

In 2007 drong het keihard tot mij door dat ik in rondjes liep, van dag tot dag leefde en eigenlijk geen duidelijk doel in mijn leven had. Ik liet me leiden door alles dat op mijn pad kwam met alle gevolgen van dien.

Ik was dat behoorlijk zat en als vanzelf ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik las alles wat los en vastzat, op zoek naar mijn levensdoel en hoe ik mijn leven zelf kon inrichten en verbeteren. Ik wilde rust en structuur in mijn leven krijgen en een beter mens zijn voor mijzelf en iedereen om me heen.

Daardoor heb ik, om een lang verhaal kort te maken, mijn passie gevonden en ben ik gaan schrijven en ondernemen. Zo kon ik mijn inkomen vergroten en kreeg ik veel inzicht in mezelf en de dingen die ik fout of juist goed deed. 

Zo is Gelukkige Mama's ontstaan; om ideeën en strategieën over online ondernemen te ordenen, voor anderen naast mezelf. Met schrijven als mijn passie kon het eigenlijk niet anders dat dit een blog en online platform werd!

Uit al deze opgedane kennis zijn de Gelukkige Mama's Workshops gecreëerd. Ik wil andere moeders de kans geven om zo stap voor stap hun leven in te richten op een manier waar ze heel veel vreugde uit kunnen halen. 

Simpel geluk(kig) = zijn

Inmiddels weet ik dat het ervaren van een gelukkig leven veelal draait om het op een positieve en simpele manier leren omgaan met wat het leven jou toebedeelt en van daaruit jouw unieke plannen verder uitstippelen. Een 'ongoing' proces dat uiteraard nooit eindigt, maar ook nooit verveeld. 


Jouw gezelschap als persoon en moeder stel ik zeer op prijs tijdens deze mooie reis door het leven. Ontmoet ik jou in de besloten FB Groep?

over gelukkige mama's