veel gestelde vragen gelukkige mama's blog

​Bepaalde vragen van lezers komen regelmatig terug. Daarom is hiervoor een speciale vraag- en antwoordpagina gecreëerd. Staat jouw vraag er toch niet tussen?

Laat dan gerust een bericht achter op de Facebookpagina van Gelukkige Mama's of in de besloten FB Business & Lifestyle Groep

1. Wie schrijft voor Gelukkige Mama's?

De oprichter en beheerder van het Gelukkige Mama's Business & Lifestyle blog is Esther Zoetmulder. Zij is de Gelukkige Mama van 2 geweldige kinderen, Zora (12) en Twan (10). Daarnaast is zij schrijfster/columniste/eindredacteur en coördinator van diverse ( Surinaamse) media en mede-eigenaar van het internationaal opererende tekst- en redigeerbureau Schrijf & Schrap.  Ze schreef het boek Emigreren naar Suriname en een reisgids voor Suriname. Meer over haar vindt je hier.

2. Ik ben op zoek naar advies.

Word lid van de besloten Gelukkige Mama's Business & Lifestyle FB Groep en kom in contact met mij en brainstorm met andere ondernemende moeders. Je kunt uiteraard ook lid worden van het online coaching platform met Gelukkige Mama's Workshops

3. Er is iets niet in orde met mijn product of lidmaatschap van Gelukkige Mama's.

Als er onduidelijkheden zijn of er iets mis is gegaan bij de aankoop van een van de producten of het maandelijks lidmaatschap van Gelukkige Mama's, stuur dan een mail naar: klanten@ikbengelukkig.nl met de omschrijving van het product en probleem en jouw naam en aankoopdatum. We nemen dan uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op.

4. Ik wil een guestblog aanleveren voor Gelukkige Mama's. Hoe doe ik dat?

Wat leuk dat je een artikel wilt schrijven voor Gelukkige Mama's. Stuur een mail naar blogger@ikbengelukkig.nl met als onderwerp: gastblogger en als tekst: 

  • Titel 
  • Inhoud ( opgebouwd met tussenkopjes)
  • Een korte bio over jou met (eventueel) jouw website

Na beoordeling en goedkeuring, wordt jouw artikel geplaatst.

5. Kan ik foto's van Gelukkige Mama's delen of gebruiken?

Alle foto's die op de website of in de producten van Gelukkige Mama's gebruikt worden, zijn gekocht of komen van fotowebsites van derden waar bepaalde regels voor gelden. De foto's met een logo of url van Gelukkige Mama's mogen wel gedeeld worden, echter mag onder geen beding het logo verwijderd of de foto aangepast worden.

Alle andere foto's kunnen niet gebruikt of gedeeld worden zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar. De producten van Gelukkige Mama's vallen onder copyright en mogen niet gedeeld worden, behalve als duidelijk wordt aangegeven dat dit wel het geval is.

6. Mag ik een post van het Gelukkige Mama's blog op mijn website plaatsen?

Leuk dat je een artikel van Gelukkige Mama's wilt delen! Deel het artikel dan wel met bronvermelding van Gelukkige Mama's en de link eronder naar het originele artikel op deze website. 

Voorbeeld tekst: Dit artikel is eerder verschenen op het Gelukkige Mama's Online Ondernemen Blog. ( link ikbengelukkig.com of link van het artikel erin verwerken.)

Wil je echter meerdere Gelukkige Mama's artikelen delen op je eigen website, dan wil ik je graag vragen om een deel van de tekst over te nemen en eronder een link te plaatsen met:  lees verder op... ( en dan de link van het originele artikel erin verwerken)

7. Wil je mijn product beschrijven op Gelukkige Mama's?

Ik ben altijd enthousiast over producten op het gebied van online ondernemen waarmee we anderen kunnen helpen. Afhankelijk van mijn tijd, kan ik producten ( van goede kwaliteit en waarde) bekijken en eventueel op Gelukkige Mama's beschrijven. Mail me hiervoor op jv@ikbengelukkig.nl

8. Kunnen we samenwerken?

Ik ben dol op samenwerken en sta er altijd voor open. Stuur een mail naar: jv@ikbengelukkig.nl met als onderwerp: samenwerking

9. Worden er commissies verdient met deze website?

Inderdaad. Er worden via deze website enkele producten/diensten van derden gepromoot waarvan Gelukkige Mama's het nut en de waarde in ziet voor haar lezers. Mochten er verkopen van producten/diensten voortkomen uit deze promotie, ontvangt Gelukkige Mama's daarvoor een commissie. De omschreven producten/diensten worden echter wel met zorg gekozen, aangekocht en eerst geverifieerd alvorens promotie plaatsvindt. Onder elk artikel waarin promotie van derden plaatsvindt, wordt dit aangegeven.

10. Kan ik adverteren op Gelukkige Mama's?

Op dit moment niet. Wellicht in de toekomst.